Eladó Családi ház

Győrújbarát

89 000 000 Ft

Győrújbarát, 2 ingatlan egy áráért!

A TERMÉSZET KÖZELSÉGÉBEN!

 

Győrújbarát egyik legelbűvölőbb utcájában, kínálom eladásra, a képeken látható, páratlan lehetőséget nyújtó összesen 3.000m2 en fekvő,(túraútvonalon elhelyezkedő)  ingatlanegyüttest, amely 1 családiházból és 1 építési telekből áll.

 

A 130 m²-es, két szintes családi ház csodás panorámával ajándékozza meg lakóit (többek között kilátással a Pannonhalmi Apátságra is).

Ez az ingatlan minden szempontból különleges: Felső szinten 3 db. világos, napfényes szoba,valamint fürdőszoba. A közvetlenül teraszra nyíló nappali tágas, benne hangulatos cserépkályha gondoskodik a melegről a zord téli hónapokban is.

Az épület szigetelt, esztétikus mézbarna vakolat, dísztéglákkal hangsúlyozva egyediségét.

Kiváló minőségű fa nyílászárók, szúnyoghálókkal szerelve.

Fűtését tekintve a vegyestüzelésű cserépkályha mellett, gázfűtés is rendelkezésre áll.

 

Az ingatlan melletti melléképületben, egy klimatizált (hűtő-fűtő klímás) szabadidőszoba (konditerem, biliárd) várja a kikapcsolódni vágyókat, valamint a szomszédos helyiségben, jelenleg használaton kívüli, de működőképes medence áll rendelkezésére. A kertben 8 személyes pavilon és grillező is helyet kapott. A fedett gépkocsibeállási lehetőség a zárt udvaron belül megoldott.

 

 

És ez még nem minden!

 

További tartozék egy 720 m²-es építési telek is, amely nagy része jelenleg termő szőlőtőkékkel beültetett. Elhelyezkedésénél fogva magával ragadó panorámával rendelkezik. Itt megvalósíthatja saját álmai szőlőskertjét, (borospince is adott) vagy akár egy teljesen különálló új épületet is építhet, a lehetőségek tárháza végtelen, amelyben csak a képzelete szab határt.

Ez a különleges, összesen 3 db ingatlan ingatlan mindössze 38.000 Ft/m² áron lehet az Öné, ami egyedülálló ajánlat Győrújbaráton!

Ráadásul ingatlanbeszámítás is lehetséges. 

Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről – ez az otthon nem csak egy ingatlan, hanem egy életre szóló befektetés!

Hívjon, és győződjön meg róla személyesen!

 

Hitelellel, finanszírozási lehtőségekkel kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalomma! Segítünk!

 

Molnár Mónika

Adatok

130 m2
3 000 m2
Tégla
Kiváló

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage