Eladó Családi ház

Győr

82 500 000 Ft

Kedves és harmonikus családi otthont ajánlok figyelmébe, mely Győr- Újváros csendes utcájában található.

 

Kíváncsi szemektől elbújva, de jól megközelíthető utcában található kétszintes ház minden korosztály számára tartogat lehetőséget, az átgondolt tervezésének köszönhetően pedig igazán praktikus terekkel rendelkezik.


Előszobáról belépve a galériával kialakított, tágas és roppant világos nappali tér fogad, melynek egy gyönyörű cserépkályha a központi eleme. Az átriumos belső udvar a nagy üvegfelületeknek köszönhetően, szinte a nappali részévé válik, ideális helyszíne a szabadtési étkezéseknek.

 

Az emeletre fa lépcsőn jutunk fel, itt található a két, nagy méretű hálószoba, a szintén tágas fürdőszoba és a galérián kialakított dolgozósarok. A helyiséget mindegyike nagyon világos a kialakított bútorok és beépített szekrények pedig elegendő tárolási lehetőséget biztosítanak az itt élők számára.
Földszinten kapott helyet egy vendég mosdó és egy háztartási helyiség, ahol a mosógép és az egyedi gázkazán is található.


A család autója garázsban parkolhat, mely közvetlenül az utcáról, de a belső udvarról is megközelíthető. 


A házat tulajdonosai gondosan karbantartják és folyamatosan szépítgetik. 

A ház 38-as téglából épült, nyílászárói korszerű műanyagok redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, a tető pedig Terrán tetőcserép. Az otthon melegéről egyedi gázkazán gondoskodik, radiátorokkal felszerelve, a téli hónapokban pedig a cserépkályha is "munkába" áll és melegséggel tölti meg a teljes házat.

 

A ház elhelyezkedése igazán kiváló, a közelben élelmiszerbolt és bevásárlási lehetőség, az Olimpiai sportpark és az uszoda, valamint  számos iskola és az Egyetem is csupán néhány perc sétatávolságra található.


Jó szívvel ajánlom minden korosztály számára!

Várom megtisztelő megkeresését!
Hegedűs Henriett

Adatok

103 m2
144 m2
3 Szoba
Tégla
Újszerű
Gázkazán
1
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage