Eladó Téglalakás

Győr

71 900 000 Ft

Üdvözöljük a Corvin Társasházban, ahol minőséget teremtünk, 
és otthonokat építünk álmaihoz!
Képzelje el, hogy a városi nyüzsgés közepén, Győr Nádorváros kedvelt részén, egy modern és elegáns épületben élhet.
A Corvin Társasház pontosan ezt nyújtja Önnek!Az épület harmonikusan illeszkedik a városi környezetbe, modern vonalvezetésével és elegáns megjelenésével.
A Társasház mindössze 9 lakásból áll, 3 szintes, lifttel ellátott kialakítású. A földszinti lakások kertkapcsolattal, míg az emeleti lakások erkéllyel rendelkeznek, így minden lakó megtalálhatja a számára ideális környezetet. Emellett a mélygarázsban privát tárolók és gépkocsi parkolók is rendelkezésre állnak.
Az általunk kínált lakások magas minőségű anyagokból épülnek. A külső hőszigetelés 20 cm vastagságú, a nyílászárók pedig 3 rétegű műanyag ablakok, beépített redőny előkészítéssel. A fűtést padlófűtésre kiépített távhő biztosítja, egyedi hőmennyiségmérőkkel felszerelve.
 Az otthonokban lakásonként 1x32A elektromos hálózat található, valamint egyedi igények szerint klíma és riasztórendszer is kiépíthető.
A kulcsrakész lakásokat az Ön elképzelései szerint fejezzük be, hogy tökéletes otthona legyen. Emellett további lakásokat is kínálunk, méretük pedig 48-85 m²-ig terjed.
A kínált lakás az épület földszintjén található, L2 lakás alapterülete 71,74 m2+ 10,75 erkély,80 m2 terasz.

 

Adatok

72 m2
Tégla
Új építésű
Kiváló
Házközponti egyedi méréssel
Udvari
Földszint
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage