Eladó Családi ház

Győr

249 000 000 Ft

Tágas belső terek, igényes enteriőr, mindez Győr- Szabadhegy csendes utcájában, kíváncsi szemek elől gondosan elrejtve egy gyönyörű kertben... most az Öné lehet!

 

Impozáns ingatlan, mely ideális otthon lehet egy nagyobb család számára vagy akár egy elegáns életvitelt kedvelő pár számára is.

 

A főház 2 szintes kialakítású,  235 m2-es, nappali + 5 hálószobás, 3 fürdőszobás, gardróbos, télikerttel és dupla garázzsal, valamint a pinceszinten hobbihelyiséggel és vendég konyhával rendelkező gyönyörű, bútorozott ingatlan.


A kert maga a nyugalom szigete, ahol minden korosztály megtalálja a kikapcsolódási lehetőségét. Csodás növényzet, fantasztikus medence, napozóterasz, grillező hely, a kert végében termő gyümölcsfák és konyhakert nyújt teljes élményt az itt élők számára.

 

Vendégház 60 m2 alapterületű, nappali+ hálószoba elrendezésű minden kényelemmel felszerelt ház, mely a főépülettől teljesen elkülönül, így családtagok, nagyobb gyermek, vagy vendégek számára is kényelmes otthon lehet. Ha vállalkozása színhelyének tervezi, arra is tökéletes választás! Saját víz-, villany-, gáz- és internet ellátással rendelkezik

 

Az ingatlan magas minőségű anyagok felhasználásával, és kiemelkedően gondosan kivitelezett ház, melyet tulajdonosai 2017-ben öltöztettek új köntösbe és nyerte el mai formáját, esztétikailag és gépeészetileg egyaránt.
A ház minden bútorzata egyedi, olasz eleganciát sugárzó darab, igényes textilekkel és kiegészítőkkel 

A konyha mindkét szinten gépesített, kiváló minőségű gépekkel felszerelt


Gépkocsi parkolása a dupla garázsban és a tolókapun keresztül megközelíthető, térkövezett előkertbe, akár további négy autó parkolását is biztosítja.

 

Ha szeretné közelebbről megismerni ezt az ingatlant, kérem, keressen bizalommal és szívesen szervezek Önnek egy személyes megtekintést.
Hegedűs Henriett

Elérhető videó az ingatlanról: https://www.youtube.com/watch?v=wYNzCVEzsUg

Adatok

369 m2
2 180 m2
6 Szoba
Tégla
Kiváló
Gázkazán
Kertre néző
Földszint
2
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage