Eladó Téglalakás

Győr

63 900 000 Ft

Exkluzív, egyedi, nagypolgári!


Győr belvárosának egyik kedvelt részén eladó egy nagyon jó elrendezésű, nappali + 3 szobás, 98 nm-es, extrán kialakított, rendkívül igényes lakás. A második szinten található ingatlan egy zárható gangról közelíthető meg. A lakás egyaránt tartalmazza a nagypolgári stílusjegyeket – nagy belmagasság, tágas terek, osztott, üvegbetétes ajtók és csodaszép spaletták -, de emellett modern stílusjegyek – letisztult, fehér magasfényű konyhabútor -, is megfigyelhetők benne. A két stílus kiválóan kiegészíti egymást és végeredményben egy különleges hangulatot ad a család otthonának.

A lakás felújítása és kialakítása során fontos szempont volt a funkció, a kényelem és a praktikusság. A tágas, világos, déli fekvésű amerikai-konyha-étkezős nappaliból egy osztott üvegajtóval leválasztott dolgozósarkot hoztak létre, ami egy ajtónyitással a nappali részévé válhat. Mindhárom szoba saját, járható gardróbbal rendelkezik, így meg lehetett tartani a nagypolgári lakásokra jellemző tágas tereket. Modern stílusú, magasfényű, fehér anyagból készült, Miele háztartási gépekkel felszerelt letisztult konyha került kialakításra.

A lakás helyiségei: amerikai konyha-étkező-nappali, 3 hálószoba mindegyikhez gardrób kapcsolódik, előszoba, közlekedő, külön fürdő és wc. Fűtése gáz cirkó fűtés, ablakai szúnyoghálóval, spalettával ellátott műanyagok, légkondival felszerelt.

A társasház felújított, külső homlokzata és belső lépcsőháza is szépen rendezett. Minden megtalálható a közelben (pályaudvar, sétáló utca, boltok, posta stb.), parkolni pedig a ház előtti parkolóban vagy a közeli parkolóházban lehetséges.

Kiválóan alkalmas lehet egy gyönyörű, egyedi helyen és egyedi megoldásokkal teli nagypolgári otthonnak vagy akár exkluzív irodának, bemutatóteremnek, galériának is.

Kérdéseivel keressen bizalommal!
Wagner Katalin

Adatok

98 m2
4 Szoba
Tégla
Kiváló
Felújított
Cirkó
Utcára
Összkomfort

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage