Eladó Téglalakás

Győr

84 900 000 Ft

VÁSÁROLJON AZ ELSŐK KÖZÖTT!

VÁSÁROLJON AZ ELSŐK KÖZÖTT!

 

ELINDULT AZ ÉRTÉKESÍTÉS A NÁDORVÁROSI CORVIN TÁRSASHÁZBAN!

Nem "csak" otthonokat építünk, minőséget is teremtünk!

Győr Nádorváros kedvelt részén, elegáns 9 lakásos épületben 48-85 m² közötti lakások várják első lakóikat, nappali+1, valamint nappali+3 szobás elosztással. A kedvező méretű lakások kialakításában mindenki megtalálhatja a legideálisabb választást, legyen egyedülálló, vagy akár több gyermekkel költöző.
Az újonnan épülő Corvin Társasház modern vonalvezetésével és elegáns megjelenésével, harmonikusan illeszkedik a város hangulatához. A három szintből álló épület lifttel felszerelt, a mélygarázsban gépkocsi parkolók is rendelkezésre állnak.
A földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek, valamint térkővel burkolt terasszal, míg az emeleti lakások erkélyesek.

Az általunk kínált ingatlanok magas minőségű anyagokból épülnek. A külső hőszigetelés 20 cm vastagságú, a nyílászárók pedig 3 rétegű műanyag ablakok, beépített redőny előkészítéssel. A fűtést padlófűtésre kiépített rendszerű hőleadással, melyet a távhő biztosítja, lakásonként egyedi hőmennyiség-mérőkkel felszerelve.
Az elektromos áram lakásonként 1x32A, valamint egyedi igények szerint klíma és riasztórendszer is kiépíthető.

Átadás: 2025. április 30.
A kulcsrakész otthonát az Ön elképzelései szerint fejezzük be, ami tökéletesen illeszkedik elképzeléseihez, igényeihez és életstílusához.

Legyen szó befektetésről vagy saját otthonról, CORVIN a legjobb választás!

 

Hitelügyintézésben 

Adatok

85 m2
Tégla
Új építésű

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage