Eladó Téglalakás

Pannonhalma

59 900 000 Ft

Örökpanorámás I. emeleti, erkélyes 3 szoba nappalis újszerű lakás!

 Egy páratlan adottságokkal rendelkező lakást kínálok eladásra, a festői szépségű Pannonhalmán, egy 6 lakásos társasházban.

 

Az ikonikus Pannonhalmi Apátság lábánál elhelyezkedő 72 m²-es erkélyes lakásban, három szoba és egy napfényes nappali biztosítja a kényelmet, a modern konyha pedig beépített bútorokkal és gépekkel felszerelt.

A lakás kellemes klímáját légkondicionáló és egyedi fűtés garantálja, így az év minden szakaszában komfortos érzést kínálva.

Az elegáns belső kialakítás, a tágas, napfényes terek és az igényes anyagok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakás igazi otthonná váljon.

A társasház nyugodt, csodás zöld környezetben fekszik, a szobák ablakából a Sokoró festői lankái tárulnak elénk. Örökpanoráma!

Az ingatlanhoz tartozó felszíni gépkocsibeálló és tároló további kényelmet és praktikumot nyújt, biztosítva a parkolást és a holmijaik biztonságos tárolását.

A gépkocsibeálló - 2M Ft és tároló 1 M Ft. a vételáron felül  fizetendő! 

 

A közelben található sétálóösvények és kirándulóhelyek ideálisak a természet szerelmeseinek, de a város kényelme is könnyen elérhető.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet mindazok számára, akik értékelik a csendet, a természet közelségét és a kiváló panorámát.

 

Legyen Ön is a pannonhalmi életérzés részese!

 

Hitellel kapcsolatban is segítünk!

 

Molnár Mónika

06-30/201-7900

Adatok

72 m2
Tégla
Újszerű
Újszerű
Panorámás

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage