Eladó Téglalakás

Pannonhalma

55 900 000 Ft

Pannonhalmán az Apátság irányába haladva kerül kialakításra legújabb projektünk a PANNON- DOMB Lakópark.

A két épületre bontott lakóegység a terület adottságait kihasználva, szinte a település fölé emelkedik, így egyesíti a városi lét előnyeit a zöldövezeti élet harmóniájával. Összesen 24 db különböző méretű lakás kerül kialakításra a 33 m2 garzonlakástól a nagyméretű, 103 m2-es nappali + 4 hálószobás lakásig, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthonát vagy befektetési lehetőségét. A lakások mindegyike több irányba tájolt, többnyire erkéllyel, terasszal, illetve a földszinten saját használatú kertrésszel rendelkezik.

 

Kínált lakás a liftes C. épületben a 2. emeleten található, belső két szintes, nappali +2 szobás, alapterülete 75,08 m2.

Emeltszintű szerkezet kész ára 55.900.000, Ft

 

Gépkocsik parkolása az épület alatt elhelyezett mélygarázsban, illetve zárt udvari parkolókon kerül megvalósításra.

 

Műszaki paraméterek

Az épületek főfalai 30cm vastag kerámia falazóanyagok, 15cm vastag külső hőszigetelő- rendszerrel, a belső válaszfalak 10 cm vastagságúak lesznek.

Tetőszerkezet nagyrészt nyeregtetős kialakítású, a lapostetős részeken attika falazatos lapostetővel.

A nyílászáró szerkezetek INTERNORM háromrétegű hőszigetelő üvegezésű, műanyag nyílászárók barna színben. A külső bejárati ajtók INTERNORM, kívül alumínium borítású, műanyag nyílászárók barna színben.

A lakások fűtését és használati melegvíz ellátását az épületek hőközpontjában elhelyezett gázkazánok biztosítják. A lakásokban a hőleadás padlófűtéssel történik, a fűtés és melegvíz elszámolása egyedi mérőórák segítségével megoldott. Emellett lakásonként egy darab hűtő – fűtő funkciós, hőszivattyús klíma berendezés kerül felszerelésre.

BB Energetika

A lakások mindegyike emeltszintű fűtéskész állapotban kerül átadásra, a kulcsrakész befejezést külön megegyezés alapján elvégezzük.

Műszaki átadás 2023. őszére várható.

 

A csendes városi élet és az egészséges, zöld környezet biztosítja, hogy mindenki megtalálja elképzeléseinek megfelelő otthonát, vagy értékálló befektetési lehetőségét.

 

 

Adatok

75 m2
3 Szoba
Tégla
Új építésű
Hőszigetelt
Házközponti egyedi méréssel
Panorámás
2. Emelet
3
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage