Eladó Sorház

Győr

89 900 000 Ft

Akár egy kis családi házban élne! 
Győr csendes kertvárosában, Pinnyéden, 4 lakásos társasházban egy teljesen külön bejáratos, nappali + 3 szobás, 86 nm-es, belső kétszintes társasházi lakás eladó. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve, akár egy különálló sorház is lehetne, hiszen előkerttel ellátott bejárata teljesen független a többi lakástól és a közös udvartól, a ház hátsó részén található terasz és a hozzá tartozó saját kert szinte olyan élményt nyújt, mintha családi házban élnénk. 
A házba az előkerten keresztül, egy külső fedett bejáraton juthatunk be. A földszinten található a tágas és világos, nyugati fekvésű nappali, amelyhez kapcsolódik egy napellenzővel árnyékolt terasz és a saját udvar. Ezen a szinten még egy különálló, nagyméretű konyha, egy wc-zuhanyzó és egy kis gardrób kapott helyet. Mivel a konyha-étkező eredetileg szoba lett volna, igény szerint akár kialakítható egy amerikai-konyhás nappali és egy negyedik hálószoba, amely során az ingatlan nappali + 4 szobás elrendezésű lenne. A teljes értékű, nem tetőtér beépítéses felső szint további három kényelmes méretű szobával - amelyből az egyikhez erkély kapcsolódik - és egy fürdőszobával rendelkezik. A lakás fűtéséről gázkazán gondoskodik, az alsó szinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoros hőleadókkal. Nyílászárói műanyag ablakok, szúnyoghálóval ellátva.
A lakáshoz tartozó kis udvar gyönyörűen parkosított, körbekerített, kiválóan alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra. Parkolásra az elektromos kapuval ellátott zárt előkertben egy autónak, illetve a ház előtt az utcán, az előkert előtti részen további két autónak van lehetősége.
A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, hiszen könnyen megközelíthető a belváros, az egyetem, a közelben megtalálható az orvosi rendelő, bolt, játszótér, Olimpia Sportpark, uszoda, posta, iskolák, óvodák stb.
Kiváló választás lehet fiatalok, családosok, idősebbek OTTHONÁNAK egyaránt, de akár befektetési célnak is megfelelő.  
Kérdéseivel hívjon bizalommal!
Wagner Katalin

 

Adatok

86 m2
98 m2
4 Szoba
Tégla
Újszerű
Újszerű
Kondenzációs kazán
Udvari
2
Összkomfort

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage