Eladó Családi ház

Győr

58 000 000 Ft

Családi ház eladó!

Győrben a Bálint Mihály utcában, 317 m2-es, összközműves, körbekerített telken, 3 szintes, 70 nm alapterületű nappali + 2 szobás zártsorú beépítésű családi ház eladó!

Az ingatlan Győr nyugati részén, az öt templom közvetlen környékén, a történelmi városmagtól, a városházától, bevásárló központoktól, egyetemtől séta távolságra nyugodt, csendes, övezetben található. Az ingatlan közelében újonnan épült sportközpont, valamint Győr első 50 méteres uszodája jó kikapcsolódást és sportolási lehetőségeket biztosít a környék lakóinak. Az átmenő forgalomtól mentes környék infrastruktúrája kiváló, teljesen kiépített, a közutak az elmúlt években teljes felújításon estek át, a közvilágítás és a közműellátottság teljes. A városrészben az elmúlt években több nagy beruházás is megvalósult, melyek hozzájárulnak a lakók minőségi életviteléhez. 

Az ingatlan 1997-ben minőségi anyagokból épült, folyamatosan karbantartott, 2016-ban akadálymentesített, belső lépcsőlifttel ellátott.

A ház 3 szintes, a 70 nm-es alsó lakószint elrendezése: 6,9 nm közlekedő, 28,6 nm nappali, 7,5 nm konyha, 9,37 nm étkező, 5,2 nm lépcsőház, 1,7 nm kamra, 5,5 nm fürdőszoba, 2,5 nm wc, plusz 20 nm elektromos árnyékolóval ellátott terasz. 

A bruttó 50 nm-es tetőtér helyiségei: 2 szoba (bruttó 26,5 nm és 13,9 nm), 2,9 nm fürdő wc-vel, 2 nm gardrob.

Pincéje 33 nm alapterületű, tégla falazatú, 2 helyiséges.

A ház Porotherm téglából épült, Bramac cserép fedésű tetővel, Sofa nyílászárói fából készültek, redőnnyel szúnyoghálóval ellátottak.

A fűtést és a meleg víz ellátást cirko-gázkazán biztosítja, a hőleadás padlófűtéssel történik a földszinten, emellett nappalijában egy cserépkályha is rendelkezésre áll. A tetőtérben a hőleadók radiátorok.

Konyhája látszó fagerendás, bútora fából készült, gépei kerámiafőzőlap, és elektromos sütő, mosogatógép, páraelszívó,

A hálószobákban parketta, az alsó szintre mindenhova kerámia burkolat került. A lakás mindkét szinten klímaberendezéssel ellátott.

A telek körbekerített, a parkosított udvara térkövezett, mely egy szekcionált elektromos kapun keresztül közelíthető meg.

A ház udvarán egy autót befogadó garázst és udvari fedett tárolót építettek. Áram, 3*25 Amper lett kiépítve.

Ára: 58.000.000 Ft

Bővebb információért keressen bizalommal! Kovács Kata.

Adatok

114 m2
317 m2
3 Szoba
Tégla
Átlagos
Cirkó
Udvari
Részben bútorozott
3
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage