Kiadó Iroda egyéb

Győr

150 000 Ft

Exkluzív épületben iroda kiadó!

Győr-Sziget-Belváros találkozásánál, frekventált helyszínen, üzleti, vállalkozási tevékenység végzésére alkalmas, klimatizált, földszinti irodahelyiség, egy kitűnő állapotú 3 szintes villa épületében kiadó!

A körbekerített telken található gyönyörűen parkosított, térkövezett zárt udvarról közelíthető meg a főbejárat, melyből egy külön zárható bejárattal leválasztott 47,26 nm-es 2 helyiséges iroda várja bérlőjét.

Elrendezése: előtér, 2 db egymásba nyíló, de akár a folyosóról külön is megközelíthető klimatizált helyiség, normál és mozgáskorlátozott illemhelyiség.

Nagyméretű ablakai miatt szép világosak a helyiségek, belmagasságuk 3,2 méter.

Teljesen modernizált víz, villany- és fűtési rendszerrel kialakított az épület, a fűtésről fan-coil és split klíma rendszer gondoskodik.

Az épületet bérlő informatikai cég elsősorban informatikai, kommunikációs, jogi vagy tervező albérlőt keres, akár együttűködési jelleggel is.  Parkolás a közeli ingyenes helyeken lehetséges.

Az épület autóval és tömegközlekedéssel, de gyalogosan is kényelmesen megközelíthető, a Belváros pár perces sétával elérhető. 

Fekvése kiváló, az M1-es autópálya perceken belül elérhető.

Bérleti díj: 150.000 Ft/hó + ÁFA + rezsi + 2 havi kaució.

Adatok

48 m2
2 Szoba
Tégla
Újszerű
Cirkó
2
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage