Eladó Téglalakás

Győr

49 900 000 Ft

Egyedi lehetőség! Nádorvárosi 3 szobás, erkélyes, téglalakás garázzsal, kerttel eladó!

Győr- Nádorváros csendes zsákutcájában, 1966-ban épült, folyamatosan karbantartott és felújított, 4 lakásos társasházban, 1. emeleti, 65 nm alapterületű, 2,5 szobás erkélyes klimatizált téglalakás, 84 nm gondozott saját kerttel, garázzsal és tárolóval eladó!

A lakás tagolása: előszoba 5,95 nm, konyha 5,8 nm, étkező 9,7 nm, kamra 1,58 nm, 2 egész szoba 20 nm és 16 nm, 1 félszoba , fürdőszoba 4,22 nm, wc 1,22 nm, erkély 4,4 nm. A lakáshoz tartozik az épület földszintjén egy garázs mely 16,7 nm és mögötte egy 12,6 nm-es tároló.

Burkolatai: kerámia a vizes helyiségekben, a szobákban parketta, amely fölé laminált padlót helyeztek néhány évvel ezelőtt.
Fűtése cirkó gázkazánról megoldott, hőleadó radiátorai újak, műanyag nyílászárói redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, új a bejárati ajtó is.

Az épület szigetelt, a tető héjalása bitumenzsindely, amely két évvel ezelőtt került a korábbi palafedés helyére. Lépcsőháza és környezete tiszta és rendezett!

A saját kiskertben virágok és haszon növények egyaránt megtalálhatóak, a kerti szerszámok tárolására faház áll rendelkezésre. Egy gépjármű tárolására alkalmas fedett beállót is kialakítottak ezen a területen!

Saját garázsa az udvar felől közelíthető meg, egy gépjármű zárt és fedett tárolására alkalmas, a mögötte lévő tárolóval szinte egybenyitott, mely kiválóan alkalmas barkácsolásra, tárolásra egyaránt!

 A közelben iskola, óvoda, élelmiszerüzletek, kávézó, cukrászda, felnőtt és gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár is található, melyek hozzájárulnak az itt lakók kiváló életkörülményeihez.
Közlekedési szempontból a város egyik legjobb övezete, mivel több irányból is megközelíthető gépjárművel, míg a Belváros akár gyalog is körülbelül 10 sétaútra van.  Az M1-es autópálya 10 perces autóútra van az ingatlantól.
A lakás tehermentes, kiváló lehetőség befektetőknek is!
Ára: 49.900.000 Ft
Bővebb információért és megtekintési szándék esetén keressen bizalommal! Kovács Kata

Adatok

65 m2
2 + 1 Szoba
Tégla
Felújított
Cirkó
Udvari
Bútorozott
1. Emelet
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage