Eladó Téglalakás

Győr

27 900 000 Ft

Befektetés, otthon? Bármelyiket keresi, ez kiváló választás!

Szabadhegyen a Rózsák tere közelében a Royal épületében eladó egy földszinti, egyedi fűtéses, klimatizált, 40m2-es, nappali + 1 szobás, terasszal és saját 45m2-es kerttel rendelkező kis lakás. A társasház és a lakás is újszerű állapotú, egyaránt nagyon jól karbantartott. Dél-nyugati fekvésének és a sok ablaknak köszönhetően a nappali és a kis szoba is napos, világos, minden ablaka a saját kertre néz. Kertjének elhelyezkedéséből és növényekkel való körbeültetéséből adódóan udvara védett, kellemes magánszférát biztosít. Elrendezését tekintve az amerikai konyhás nappali és szoba mellett, külön wc, fürdőszoba és egy beépített szekrényekkel berendezett kis előtér található. Tehermentes, azonnal költözhető!

A lakáshoz vásárolható egy lifttel megközelíthető mélygarázsban lévő, különálló, dupla parkolóhely, amely alkalmas akár 3 autó parkolására. Lezárva egy részét, tároló is kialakítható benne, amellett, hogy még két autó is meg tudjon állni. 

Mérete, elhelyezkedése, kiadhatósága miatt kiválóan alkalmas befektetésnek is! Jó választás lehet emellett idősebb korosztálynak is mivel földszinti lakás és kertkapcsolattal is rendelkezik.

Kérdéseivel keressen bizalommal!

Wagner Katalin

Adatok

40 m2
2 Szoba
Tégla
Újszerű
Újszerű
Cirkó
Udvari
4
Összkomfort
Akadálymentesített

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage