Eladó Téglalakás

Győr

48 500 000 Ft

Egyedi lehetőség Révfalu és a Belváros határán, a város egyik legszebb Dunai panorámájával!

Győr-Révfaluban, az Ady Endre utca elején, a város egyik ikonikus épületében, az 1920-ban épült, patinás Csermák-házban, 125 m²-es délnyugati tájolású gyönyörű napfényes, nagy belmagasságú, második emeleti, 3 szoba + konyha-étkezős, nagypolgári lakás eladó!
Tervezett elrendezése: előtér, konyha-étkező-hall 28 nm,  nappali 32 nm, két nagy szoba (28 nm, 24 nm), 2 fürdőszoba, vendég wc, háztartási helyiség, kamra, gardrob helyiségek.
A befejezést az új tulajdonos saját igénye szerint kivitelezheti. A lakás átalakítását, felújítását és korszerűsítését elkezdték a lebontott falak törmeléke és a régi burkolatok már elszállításra kerültek. 
Minden közművel rendelkezik, fűtése akár gázfűtéssel vagy elektromos fűtéssel is megoldható. Egy szép állapotú cserépkályha alternatívának meg lett tartva, adva a lehetőséget rásegíteni a fűtésre, a hidegebb hónapokban.
Egyedi ablakai, és beltéri ajtói fából készültek. A ház teljes tetőszerkezetét pár éve felújították!

Az ingatlan központi elhelyezkedése rengeteg lehetőséget rejt magában. Lakásnak, ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek is kiválóan alkalmas.

Panorámája és elhelyezkedése miatt igazi ritkaság az egyik szobából nyíló erkélyről, csodálatos panoráma tárul a Mosoni-Dunára és a Belvárosra!

A lakáshoz egy távirányítós elektromos kapuval megközelíthető zárt udvaron, gépkocsi beálló tartozik melyet a vételár tartalmaz. Azonnal birtokba vehető tehermentes ingatlan! Ára 48.500.000 Ft

Bővebb tájékoztatásért keressen bizalommal! Kovács Kata

 

Adatok

125 m2
3 Szoba
Tégla
Felújítás alatt
Kondenzációs kazán
Parkra néző
2. Emelet
2
Összkomfort
Optikai
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage