Eladó Szálloda, panzió

Ásványráró

99 000 000 Ft

Panzió? Lovarda? Lovas turizmussal egybekötött panzió? A lehetőség adott!

 

Szigetközben, Győrtől 20 km-re a lipóti fürdő szomszédságában, Ásványrárón eladó egy bejáratott panzió és lovarda egyben. Az ingatlan Ásványráró központjában a kerékpárút mellett, a szigetközi busz megállójának közvetlen közelében, jól megközelíthető helyen található. A 6228 nm-es telken egy panzió és egy fedett lovarda található.

 

A PANZIÓBAN 5 fürdőszobával ellátott szoba, 1 családi apartman (2 szoba + fürdő), 1 akadálymentesített, fürdővel és egy nagyméretű szobával rendelkező apartman, 1 személyzeti vagy két hálószobás lakás (étkezőkonyhás nappali + fürdő + 1 szoba), egy tágas, 50 nm-es közösségi programok megrendezésére is kiválóan alkalmas társalgó, 18 nm-es, mindenki számára használható teakonyha és egy 38 nm-es fedett terasz található. Az épületben a liftakna kialakításra került, a lift beépítésre elő lett készítve. Méretét tekintve közepes, ideális méretű, amely nem túl nagy ahhoz, hogy akár ott lakással együtt kényelmesen üzemeltethető legyen.

 

A LOVARDA egy fedésre alkalmas, hatalmas fémszerkezettel rendelkezik. Sajnos 2 éve egy vihar letépte a fedést, amelynek pótlása az új tulajdonosra vár. Lehet akár csak a tetejét, de akár tetejét-oldalát zárttá tenni, így növelve a lovaglásra alkalmas napok számát. Jelenleg 4 box van kialakítva a lovaknak, emellett széna tároló, öltöző, fürdő került kialakításra.

 

A panzió is és a lovarda is jól üzemel. A lipóti fürdő közelsége, Szigetköz csodás kirándulóhelyei, vízitúrák lehetőségei, a kerékpáros turizmus segíti a panzió telítettségét. Kiválóan alkalmas emellett lovas táborok, vagy lovas túrákkal egybekötött programok szervezésére is.

 

A terület melletti ingatlanok eladóak, így a telek további kb. 5000 nm-el növelhető.

 

Kérdéseivel keressen bizalommal!

Wagner Katalin

Adatok

346 m2
6 228 m2
11 Szoba
Tégla
Gázkazán
Bútorozott
2
Részben akadálymentesített

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage