Eladó Családi ház

Győr

94 900 000 Ft

Akár 2 generációnak is kiváló választás!

Győr-Sziget és Újváros városrész határán, 2 lakószintes, két különálló lakással, családi ház eladó!

Az 1985-ben épült ingatlan egy 424 nm-es telken fekszik, melyet folyamatosan karbantartottak, majd 2021-ben teljes körűen felújítottak.

Az épület szerkezetileg és statikailag is kiváló állapotú, 40 cm vastag tégla falazatú, a tető teljesen megújult és új bádogozást és cserépfedést kapott. 

A kéményt is újra építették. A födémek kialakítása betongerendás, a felső szinti lakás fölötti tetőtér, igény esetén még beépíthető.

A telek egy hosszú utcafrontú sarok telek, adottságai kiválóak. Az udvari személyi bejárat mellett, elektromos kapu könnyíti a gépjárművel való behajtást, a teljes telek körbekerített, udvarára az utcáról nem lehet belátni.

 A házban megújultak a villanyvezetékek, kibővített a villamos hálózat, a fűtést új gázkonvektorok és gázkandallók biztosítják, a meleg víz ellátást éjszakai árammal működő villanybojler biztosítja.

A nyílászárók hőszigetelt műanyagok ablakok, melyek redőnnyel ellátottak. Burkolatai a szobákban parketta illetve laminált padló, a többi helyiségben kerámia.

A 92 nm-es földszinti lakásba az utcafrontról és az udvar irányából egy szélfogón keresztül is be lehet jutni. Elrendezése: előtér, nappali -étkező-konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, gardrob és háztartási helyiség. 

Az emeleti lakószint szintén 92 nm-es mely egy külső lépcsőn keresztül közelíthető meg. Elrendezése: közlekedő, konyha-étkező, 2 hálószoba, gardrób, fürdőszoba wc-vel, erkély.

Ezen a szinten igény esetén akár még egy szoba is kialakítható az egyik 30 nm alapterületű szoba megosztásával.

A konyhák mindkét szinten egyedi bútorral lettek kialakítva, mindegyikben gáztűzhely, mosogatógép, páraelszívó lett beépítve.

A két lakószint között a korábbi belső lépcső igény esetén visszaállítható így belső kétszintes lehet újra az ingatlan.

Az ingatlan két lakásának fogyasztásai közös mérőn mérhető.

Az udvaron egy kb. 90 m2 alapterületű két helyiséges melléképület áll, mely alkalmas garázsnak, műhelynek és tárolásra is.  Udvara gyönyörűen parkosított, virágokkal és örökzöldekkel beültetett!

Nagycsaládosoknak, összeköltözőknek és befektetőknek is kiváló választás!

Ára: 94.900.000 Ft

Bővebb információért és megtekintési szándék esetén kérem keressen bizalommal! Kovács Kata

 

 

Adatok

184 m2
424 m2
5 Szoba
Tégla
Felújított
Kiváló
Konvektor
2
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Elhelyezkedés

network solutions vs ipage